Blogia
Històries del tren

Grafitti

No es tracta d'un passatemps ni d'una distracció, i molt menys d'una obra vandàlica. Tot i que no es considera un artista, sap que el que fa és art. Les seves eines són els esprais i qualsevol superfície és vàlida. Avui ha pintat sobre un tren, els trens li agraden especialment perquè donen mobilitat a la creació.

Sap que no tothom entén aquest mitjà d'expressió i que els primers que desaprovaran la seva obra són els usuaris, justament un dels col·lectius que més gaudeix de les seves pintades. Però no li preocupa, ell no dibuixa per agradar ni per rebre cap reconeixement. Els grafittis li permeten alliberar la ment, oblidar-se dels problemes i concentrar totes les energies en el colors. Avui ha necessitat aquesta teràpia. Els colors escollits han estat tonalitats de blaus. Ha dibuixat el cel sobre el mar, tots dos replens de grans remolins que ha perfilat mitjançant petites ràfegues de pintura.

Si dibuixes no vius, li va dir un amic. Però ell només pot pintar quan se sent viu, només els sentiments més purs l'inspiren i el millor d'ell mateix va avui en aquell tren de colors blaus.

0 comentarios