Blogia
Històries del tren

VIG

Ha rebut una trucada. El to s'adivinava distant, però no forçat. Li ha dit que estava al tren, que ja venia, que si volia... podia pujar a Montgat, que ell allí l'esperava. Però només si ella estava disposada a seguir el camí.

Una parada abans, ell s'ha mostrat neguitós. Ha començat a vigilar la gent que pujava i ha tingut cura en guardar el seient del seu costat. A l'estació marcada les portes s'han obert, ella ha aparegut i el seu rostre s'ha il·luminat com ho fa el mar amb la lluna plena. No ha pogut dissimular l'alegria. Ha segut a la seva vora i s'han fet un petó cordial. Ha estat d'aquells que es fan poques vegades, curt però real: els dos el desitjaven, però ningú gosava fer-lo.

Des de la meva perspectiva era la parella perfecta. El petó ideal. L'amor veritable. Perquè només algú que ha tingut la valentia de posar en dubte l'estima, té dret a gaudir-ne.

Però clar, això només és la visió d'una observadora.

2 comentarios

Dora -

M'ha fet molta il·lusió el teu comentari. Jo gaudeixo escrivint-ho, però prefereixo que algú en fruexi llegint-ho amb mi.

Gràcies

Josep -

Un dia de estos me compraré un billete para ese tren, es un arrebato, lo sé.

Me tienes enganchado/intrigado con estas historias. Ya no sé si son reales, ficticeas, o fifty-fifty. Pero me da igual, me gustan, y por eso las leo (bloglines).

Avanti!! i no oblidi validar el seu billet ;-)