Blogia
Històries del tren

Perquè?

S’han trobat casualment. Ella primer gira el cap en un intent de dissimular que l’ha vist, però a mig fer s’ho repensa i es queda mirant-lo. Ell no pot evitar adonar-se’n i la saluda cordialment amb la mà.

La noia respira a fons i es dirigeix cap a Gerard, potser no el veurà mai més i ha d’aprofitar l’ocasió per demanar-li-ho. No s’ho pensa dos cops i li preguta perquè ho va fer, perquè la va deixar, en què es va equivocar, quina va ser l’errada. Ell, potser expert en donar excuses a les dones, evita el típic ho vaig fer per tu o la culpa no és teva, pensa que amb una resposta més concreta ella es quedarà més satisfeta, encara que també més dolguda, i cadascú podrà seguir de nou el seu camí.

- Perquè ets massa reflexiva, ho penses tot massa vegades, mai haguessis vist la nostra vida com una aventura i la relació estava predestinada al fracàs per culpa de la monotonia. No ets capaç de deixar-ho tot i anar al meu costat sense una planificació a mig termini.
- Molt bé. Pugem, ara, aquí, al proper tren amb independència de la destinació, sense maletes ni bosses, sense cap planificació. Estrenem una nova vida els dos junts allà on ens porti el destí.

Ell acotxa el cap i marxa, deixant-la a l’andana, plorant per segon cop per una relació que no pagava la pena.

12 comentarios

angelica -

Es duro....muy duro, cuando crees que todo es perfecto, celebras su cumpleaños, el está muy cerca de tí, os estais besando y entre beso y beso, muy cerca en la orejita, te dice: no sé si estoy seguro de quererte. Y tú no entiendes su comportamiento romántico (y no sexual,en estes caso) y que te diga éso, justo el día que eres tan feliz de tenerle a tu ladito. Y sigue besándote..... y tú te dices, vale, no lo tiene seguro, pero le ronda esa idea en la cabeza y puede que sea que sí te quiere y no lo sabe o puede que no. tienes 50 % de probabilidades de que sea que sí. Pero te engañas, porque que te diga que no está seguro de si te quiere o no, en realidad lo que significa es que hay dudas. Y esas dudas están por algún motivo......

Sí es muy triste.....

abox -

massa raonat per mi, perd tot el romanticisme tot i que reconec que es cert

Dora -

Amb el temps s'aprenen moltes coses, i no és el meu objectiu ensenyar-les, perquè penso que cadascú ho ha d'apendre en el seu moment i ha d'escollir quines lliçons vol que la vida li ensenyi, però per si a algú li interessa:

1. A vegades quan perdes, guanyes.
2. A més de ser la persona ideal, també és necessari que sigui el lloc ideal i el moment ideal.
3. No sempre pot funcionar amb tothom, imagineu-vos la complexitat de relacions en una societat que tots puguin ser la parella de tots.

abox -

cobard, ojala a mi m'aguessin donat aquesta oportunitat, nomes em van dir "ho sento, s'acabat l'amor" per sort la vida continua, per sort

Ignasi -

Bé, no la conec, pero veient com és ell, et dono la rao ;)

Dora -

No ho sé... l'altre dia em van dir que havia obert un bar a Gràcia. Però d'una cosa estic segura: no està amb ella i amb això ha sortit perdent!

Ignasi -

:o, veig que hi ha una 2a part que no s'ha explicat ;) I saps realment el que li ha passat a ell, perquè diguis que no ha sortit guanyant tant com ella? :S.

Dora -

Jo penso que ella no va canviar per ell: sempre havia estat disposada a fugir junts, però ell no li va donar mai l'oportunitat... En qualsevol cas, amb el temps s'ha demostrat que va ser el millor, que qui va sortir guanyat d'aquell trencament i ha pogut viure aventures increibles ha estat ella.

I també ha trobat a algú que vulgui pujar al tren sense saber la destinació.

Ignasi -

:o, doncs si, n'hi ha que ho son molt, pero no sabria quin ho és més, el que diu que "es per tu".. o el que es pensa tant l'excusa li fot el rotllo, i quan veu que ella canvia per ell (cosa terriblement maca), ell fuig. Això és ser més fals que la moneda de 3 euros.

Dora -

Va passar, va passar... N'hi ha que són molt capullos! Tot i que el rotllo "és per tu" i "tu et mereixes quelcom millor" és igual de menyspreable.

Carles -

Jo tb penso q hi ha gent q va per la vida fent mal als altres.

Visiteu el meu blog!

Ignasi -

És molt maco! va passar? o en la teva imaginació. Sigui com sigui, continuo pensant que encara que trist, és maco, i reflexe la manera de fer de molta gent.